Få smilet du drømmer om med usynlig regulering

Rett opp skjeve tenner, luker, tannstillingsfeil og ugunstig bitt med gjennomsiktige, diskré og avtagbare skinner.

Usynlig tannregulering kan ofte gi deg drømmesmilet på kun noen få måneder.

Start med en uforpliktende konsultasjon og få en 3D-modell som viser hvordan tennene dine vil se ut etter endt behandling.

Smilende mann som viser frem en usynlig tannregulering

Det finnes flere grunner til at noen ønsker å ha tannregulering. I noen tilfeller er det nødvendig, men i andre tilfeller er det mer et kosmetisk behov og et ønske om et litt finere smil. Har du skjeve tenner som plager deg kan tannregulering være noe for deg. Hos oss utfører vi tannregulering med gjennomsiktige, avtagbare og komfortable skinner for voksne pasienter. Det er svært vanskelig for andre å se at du bruker skinner, selv på nært hold. Mange foretrekker derfor skinner fremfor konvensjonell tannregulering med klosser. Behandlingstiden med usynlig regulering varierer ut ifra behandlingsbehov, men normalt tar behandlingen fra tre til ni måneder. Dette er noe du får informasjon om etter at vi har digitalt scannet tennene dine.

Fordeler med usynlig tannregulering

Lett å bruke

Den usynlige reguleringen kan enkelt fjernes når du spiser eller pusser tennene, slik at du enkelt kan opprettholde god tannhygiene under hele behandlingen.

Gjennomsiktig

De diskré skinnene gjør at du kan smile og le som du pleier.

Effektiv og skånsom

Behandling med gjennomsiktige skinner gjør det mulig med svært presis forflytning av tennene, og et kortere behandlingsforløp.

Lær mer om fordelene med usynlig tannregulering fra ClearCorrect i denne videoen:

Slik fungerer usynlig regulering

Konsultasjon

For å finne ut om usynlig regulering er et anbefalt behandlingsalternativ for deg, må du først ha en konsultasjon. I en konsultasjonstime gjør vi først en full undersøkelse for å sjekke at det er friske forhold i munnen. Deretter tar vi en digital scan av tennene dine, røntgen og kliniske bilder. I tillegg vil tannlegen gå igjennom en typisk behandlingsplan og svare på alle spørsmålene du har knyttet til behandlingen. Du forplikter deg ikke til å starte behandlingen i dette besøket.

Planlegging av behandling

Etter konsultasjonen vil tannlegen lage en behandlingsplan. Når behandlingsplanen er klar, får du en 3D-modell tilsendt der du enkelt kan klikke deg gjennom stegene i behandlingen og se hvordan tennene kan flytte på seg. Her vil du få et inntrykk av forventet etter-resultat. Tannlegen vil gå igjennom planen med deg, gjøre finjusteringer på planen og dersom du ønsker å sette i gang vil skinnene bestilles.

Gjennomføring og kontroller

Så er det bare å sette i gang! Tannlegen vil avtale regelmessige kontroller. Vanligvis anbefales det kontroll hver fjerde uke. Disse er selvfølgelig inkludert i prisen. Tannlegen vil på kontrollene sette på små brikker på tennene som vil bidra i prosessen med å flytte tennene i ønsket retning. Noen ganger er det også behov for polering (såkalt IPR) mellom tennene for å få litt ekstra plass.

Behandlingstiden varierer fra 3 til 12 måneder. Behandlingstiden avhenger av kompleksiteten i behandlingen og hvorvidt du følger instruksjonene gitt av tannlegen.

Når behandlingen er gjennomført vil tannlegen ta en ny digital scan, før- og etter-bilder og også lage en stabiliseringsskinne til deg.