Om oss

Det er med glede vi kan fortelle at Tannlege Solheim skifter navn til Evident. Navnebyttet gjør vi for å tilpasse til at klinikken nå består av mange flere enn Tannlege Terje Solheim som startet klinikken på Heimdal i 1983, og bedre reflektere den kollektive dedikasjonen til å levere tannhelsetjenester av høyeste kvalitet.

Klinikken drives nå av Tannlege Andrea Solheim, sammen med dyktige og hyggelige kolleger som du kan lese mer om nedenfor.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i vårt moderne tannlegesenter på Heimdal i Trondheim. Vi er lidenskapelig opptatt av å gi våre pasienter god tannhelse, og det smilet du ønsker deg. Våre behandlere har lang og bred erfaring, og tilbyr alt av allmenn tannbehandling. Vi har lang åpningstid slik at du alltid kan finne en time som passer for deg. Det er gratis parkering for for våre pasienter utenfor klinikken.

For oss er det viktig å gi smertefri behandling av beste kvalitet, et estetisk pent resultat, og at du har en god opplevelse når du er hos tannlegen. Vårt mål er at du som pasient skal føle deg trygg både under behandlingen og på valg av behandling. Hvis du har behandlingsbehov så vil vi forklare deg grundig om hvilke behandlingsalternativer du har. Om du ønsker det så gir vi deg et skriftlig prisoverslag. Målet er at du alltid skal ha god informasjon slik at du kan ta stilling til hva som passer best for deg og hva du ønsker å gjøre.

Vi har stor forståelse for at noen av ulike grunner har frykt for å gå til tannlegen. Dette kan dreie seg om dårlige erfaringer fra tidligere i livet eller andre årsaker. Vi har lang erfaring med å hjelpe pasienter som kommer til oss med varierende grad av tannlegeskrekk, og synes det er svært givende å hjelpe deg som er i en slik situasjon. Vi tilpasser alltid behandlingen til dine ønsker og behov, og går frem i det tempoet som passer for deg. For oss er det viktig at all behandling foregår på dine premisser.

Vi ønsker velkommen til gamle og nye pasienter. Hos oss får du profesjonell behandling helt fra timebestilling til ferdig resultat.

Andrea Solheim

Andrea Solheim

Tannlege / Daglig leder

Terje Solheim

Terje Solheim

Tannlege

Trine Nilsen

Trine Nilsen

Tannlege

Julie Tran

Julie Tran

Tannlege

Tone Abusland

Tone Abusland

Tannhelsesekretær

Trine Engan

Trine Engan

Tannhelsesekretær

Birgitte Lillebakken

Birgitte Lillebakken

Tannhelsesekretær

Karoline Nervik Holst

Karoline Nervik Holst

Tannhelsesekretær

Vi har nettopp flyttet inn i en ny og topp moderne klinikk midt i Heimdal sentrum. Klinikken ligger på torget, like ved metrobussholdeplass og Heimdal Stasjon. I tillegg har vi gratis kundeparkering rett utenfor for de som kjører bil. Klinikken er på gateplan, trinnfri, og er utformet for å være lett tilgjengelig for alle. Du finner adresse, kart og øvrig kontaktinformasjon her.